preloader-icon preloader-icon

Cum poți ajuta Instituțiile Publice să-și îmbunătățească serviciile cu doar un click pe hartă

Cel mai important aspect în procesul de lucru cu sistemele geospațiale este capacitatea de a ajuta pe cei din jur. Transparența și accesibilitatea datelor sunt esențiale iar fiecare cetățean trebuie să aibă posibilitatea de a accesa datele care sunt importante pentru siguranță. Acest lucru ne duce către un instrument lansat recent  de Royal Map alături de  Inspectoratul General de Poliție, care permite cetățenilor să raporteze orice încălcare pe care o observă în comunitatea sa. Prin această aplicație poliția va afla mult mai rapid care sunt neregulile sau încălcările depistate de cetățeni pentru a putea direcționa forțele în zonele respective.

Fiecare cetățean poate ajuta printr-un click pe hartă, semnalând orice încălcare a ordinii și liniștei publice accesând https://amenintari.politia.md

Aplicația oferă datele și rapoartele necesare către instituție într-un timp record, oferind locațiile exacte și încălcările semnalate.

Harta semnalărilor poate fi accesată oricând și de oricine, fără o înregistrare prealabilă. Procesul de semnalare este unul simplu, ce constă din câțiva pași și poate fi efectuat de la telefonul mobil, tabletă sau calculator. Adițional, platforma oferă o statistică online privind numărul și tipurile de semnalări inclusiv după regiuni.